Veelgestelde vragen over Mouseflow

Vraag: Hoe beïnvloedt Mouseflow de privacy van mijn bezoekers?

• Informatie over de gebruikte browser (type, versie, schermresolutie, etc.), basisinformatie over de gebruiker (IP adres, taal, tijdzone) en data over muisbewegingen, kliks, scrollen en toetsaanslagen worden naar Mouseflow verstuurd. Persoonlijke data wordt nooit verstuurd en er wordt nooit data uitgewisseld tussen websites. Het script maakt geen gebruik van third-party cookies. Data wordt nooit met derden gedeeld, met uitzondering van zeer beknopte data die uit alle Mouseflow accounts verzameld wordt, zoals het percentage van gebruikte browsers, de gemiddelde schermresolutie, etc. Toetsaanslagen uit wachtwoord velden en velden die gevoelige informatie bevatten worden nooit opgenomen of via het netwerk verstuurd.

Mouseflow vereist dat je aan je bezoekers kenbaar maakt dat sommige sessies worden opgenomen, en Mouseflow verbiedt het gebruik van onze dienst om persoonlijke of financiële informatie op te nemen.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie over onze richtlijnen.